Mijn haar werd abrupt door vet aangetast, ik moest mijn haar 2 keer per dag wassen, ik kocht veel shampoo van verschillende bedrijven en probeerde zelfs droge shampoos, maar het had geen zin. Een keer ging ik naar de apotheek en de apotheker adviseerde me een 911 zinkshampoo en kocht het alleen omdat het goedkoop was. En een week later merkte ik dat mijn haar minder vet begon te worden. Flessen shampoo duurden een maand en kochten niet meer, het vetgehalte was volledig verdwenen, 4 maanden zijn verstreken sinds die tijd, het vetgehalte is niet meer teruggekomen. Ik ben tevreden.

911 is over het algemeen een zeer goede reeks.

Vrednyuka_ya Actief lid

Ik schreef al, ik had Onion 911 uit deze serie - goed, het heeft me geholpen.

911 zinkshampoo heeft bijna geen geur en de kleur is transparant, het schuimt goed en knelt niet in uw ogen. Ik kocht een fles, het duurde precies een maand, jeuk en roos waren helemaal verdwenen.

911 Zinc Shampoo: beoordelingen

Er zijn veel verschillende cosmetische producten voor krullen. Tegenwoordig is de markt voor dit product gewoon oververzadigd. Fabrikanten van cosmetische producten proberen ons voortdurend te verrassen. In veel gevallen kopen we echter een tool die niet van de kwaliteit is die we verwachtten. Er is één resultaat op het pakket, maar het ontbreekt in feite.

Het artikel heeft betrekking op 911 zinkshampoo, de samenstelling, het gebruik en andere kenmerken van het product, evenals recensies van consumenten. Na het lezen van dit artikel, leert u over deze tool, zo niet alles, dan bijna alles.

911 Zinc Shampoo

Soorten shampoo 911 en hun kenmerken

911 Zinc Shampoo

De tool helpt bij het wegwerken van problemen van de hoofdhuid, zoals roos, jeuk, peeling en meer.

Het belangrijkste kenmerk van deze tool is zijn zachtheid, in tegenstelling tot teershampoo van dit merk.

911 teershampoo

Het heeft vergelijkbare effecten met 911 zinkshampoo, helpt bij het wegwerken van verschillende ziekten van de hoofdhuid. In tegenstelling tot zink heeft het een ernstiger effect op de hoofdhuid en de krullen. Helpt bij het wegwerken van de vette hoofdhuid. Deze shampoo heeft een eigenaardige geur geassocieerd met het gehalte aan berkenteer daarin.

911 klisshampoo

De tool bevat in het extract van klis of klis. De plant is nog steeds van de oude beroemd om zijn eigenschappen voor haar. 911 klisshampoo maakt krullen gehoorzaam, zijdeachtig, herstelt ook effectief de beschadigde structuur van de krullen, voedt van binnenuit. Krullen worden glanzend en gezond.

911 vitamineshampoo

Bevordert de verwijdering van droog en futloos haar, activeert de groei. Na regelmatig gebruik worden de krullen gezond.

Kort gezegd, een lijn van 911 shampoos werd gepresenteerd, zodat u meteen een idee zou hebben van het effect van elk van de vermelde agenten.

Applicatie shampoo 911 zink

In feite is er niets moeilijks aan de toepassing van deze tool. Shampoo is bedoeld voor regelmatig gebruik. Het hulpmiddel wordt toegepast op natte krullen. Daarna moet de hoofdhuid gedurende twee of drie minuten worden gemasseerd. Vervolgens wordt het gereedschap onder stromend water gewassen. Vermijd shampoo in de ogen. In geval van contact, afspoelen onder stromend water.

Opgemerkt moet worden dat als de sloten en hoofdhuid lijden aan een verhoogd vetgehalte, het product niet met heet water moet worden afgewassen. Het activeert de talgklieren en als gevolg daarvan zal het moeilijker zijn om van dikke krullen af ​​te komen. Het wordt aanbevolen om het haar op kamertemperatuur met water te spoelen, maar als het te koud is voor u, dan is het zomer.

Shampoo 911 ui

Deze tool is samengesteld uit ui peel extract. Velen weten van de wonderbaarlijke eigenschappen van deze plant. De shampoo is ontwikkeld tegen overvloedig haarverlies. Hij heeft ook veel positieve feedback en helpt echt met haaruitval.

De fabrikant produceert deze tool met twee additieven. Een met rode peper. Het is bekend dat rode peper de haargroei activeert. De tweede met klisolie, die ook bijdraagt ​​aan de groei van krullen.

In de meeste gevallen wordt 911 uienshampoo positief verdragen, maar in sommige gevallen kunnen allergische reacties optreden in de vorm van jeuk en roodheid van de hoofdhuid.

Beoordelingen van shampoo 911z

Olesya, 24, "Lange tijd leed ze aan een enorme hoeveelheid roos. Donkere kleren moesten worden verlaten. Na verloop van tijd verscheen er een verschrikkelijk complex. Voelde zich voortdurend ongemak. En absoluut overal, ongeacht of ik op een feestje met vrienden was of in de rij stond voor de aankoop van brood. Het leek mij dat iedereen mijn hoofdhuidprobleem zag. En dergelijke problemen begonnen op mijn jeugdige leeftijd. Ik probeerde op verschillende manieren van me af te komen, ging zelfs naar volksgenezers. Het mocht allemaal niet baten. 911 zinkshampoo gevonden in het algemeen per ongeluk. Ze kwam naar de apotheek op zoek naar een andere tool om roos te bestrijden. Eerlijk gezegd hoopte ik niet op een positief resultaat.

Het werd zwaar getroffen toen ik na de derde toepassing merkte dat roos minder was. Als gevolg daarvan raakte ik vrij snel mijn vreselijke ziekte kwijt. Ik ben erg tevreden met de tool, ik adviseer iedereen. "

Irina, 27 jaar oud "Ik begon mijn haar op vrij jonge leeftijd te verven. Verrassend genoeg verschenen de eerste tekens van grijs haar op 23-jarige leeftijd. In het begin gebruikte ze veel verschillende verven, meestal van dubieuze kwaliteit. Daarna begon ze op de hoofdhuid roze vlekken op te merken die afbladderen en soms jeuken. In paniek ging ik naar de dokter, die na het onderzoek zei dat ik seborrhee had. Waarschijnlijk veroorzaakt door het gebruik van agressieve kleurstoffen. Hij adviseerde onmiddellijk om 911 zinkshampoo toe te passen. Het eerste resultaat was na slechts enkele toepassingen te vervangen. Nu gebruik ik de remedie niet regelmatig, maar van tijd tot tijd om het te voorkomen. "

Anna 32 jaar oud "Over 911 zinkshampoo die ik heb geleerd van een vriend, daarvoor werd ik constant gekweld door snel vettig haar. Ze verloren een schone blik op het derde tot vierde uur na het wassen. Over het algemeen kon ze geen losse krullen dragen. Constant glad, gekamd. Een vriend geadviseerd om te proberen, het resultaat opgemerkt na de eerste toepassing. Nu kan ik toestaan ​​dat ik los haar draag en niet bang zijn dat het over een paar uur in ijspegels zal veranderen. Trouwens, shampoo heeft redelijk redelijke kosten. Middelen aanbevelen.

conclusie

Na bestudering van de reacties van de consumenten 911 Zinc shampoo, kan worden geconcludeerd dat het gereedschap is echt effectief, het helpt om te gaan met de problemen en hoofdhuid ziekten. Absoluut iedereen kan het kopen, omdat shampoo goedkoop is.

Shampoo 911: een overzicht van een reeks shampoos (de benoeming van elk hulpmiddel)

Het bedrijf TVINS Tech produceert een lijn haarverzorgingsproducten. Shampoo's 911 trekken bijzondere aandacht: onopvallende plastic bubbels hebben een zeer rijke samenstelling van ingrediënten die veel problemen van de hoofdhuid en het haar kunnen oplossen. En dit allemaal voor een kleine prijs.

Shampoo 911 ui

911 uionshampoo is een geweldige anti-haaruitvalremedie die consumenten al hebben beoordeeld. Iedereen kent de prachtige eigenschappen van uien. Op basis daarvan zijn er veel recepten voor medische maskers voor haar, maar ze hebben een grote minusgeur. En het erodeert niet voor een lange tijd. De fabrikant heeft dit probleem opgelost en de 911-tool voor haarverlies werkt ook goed, maar heeft een aangenaam aroma.

In de rij staan ​​2 soorten uienshampoo, een met de toevoeging van rode peper, en de tweede heeft klis olie. Beide ingrediënten zijn gunstig voor het haar.

De variëteiten uienhampoo 911, zijn eigenschappen en beoordelingen daarover kunt u lezen in ons uitgebreide artikel over uienhampoo 911.

De belangrijkste actieve ingrediënten in de samenstelling:

  • Ui-extract
  • Berkenblad extract
  • Hopbellenextract
  • Gouden gierst
  • Vitamine complex

Ondanks het feit dat de uienshampoo praktisch geen contra-indicaties heeft, is het niet voor iedereen. Soms jeuk en roodheid van de hoofdhuid.

Wat belooft de fabrikant:

  • Versterk haarzakjes.
  • Voorkom een ​​fall-out.
  • Restauratie van de haarstructuur.
  • De hoofdhuid bevochtigen.

Behalve shampoos is er ook een ui-balsem in de lijn, die het haar over de gehele lengte voedt en zorgt voor droge tips. Net als alle andere shampoos is ui ook verkrijgbaar in plastic flessen van 150 ml. U kunt in een apotheek kopen.

911 teershampoo

Teer teer shampoo 911 is ontwikkeld om ziekten van de hoofdhuid te behandelen. Het bevat natuurlijke teer, die lang is gebruikt als antischimmel-, ontstekingsremmend en wondgenezend middel. Shampoo heeft een uitgesproken afschilferende en jeukwerende werking.

Indicaties voor gebruik:

  • Seborrhea van verschillende oorsprong.
  • psoriasis
  • Schimmelaandoeningen

Het enige nadeel is de eigenaardige geur van gebakken berkenschors. Maar het verdwijnt binnen enkele uren na het wassen. Er is een groep mensen die integendeel de geur van teer prettig vinden.

Wat belooft de fabrikant:

  • Verwijderen van roos.
  • Onderdrukking van schimmels.
  • Verwijdering van irritatie en ontsteking.
  • Genezing van wonden op de hoofdhuid.
  • Versterking van de wortels en voorkomen van haaruitval.

Vaak wordt teershampoo gebruikt door mensen met een probleem van vetarm haar. Deze tool reinigt niet alleen goed, maar normaliseert ook de productie van talg. Hierdoor blijft het haar veel langer schoon.

Lees meer over Tar Tar Shampoo 911 in het artikel: Tar Tar Shampoo 911 als remedie tegen roos. Reviews.

911 vitamineshampoo

Vitamine 911-shampoo is een echte redding voor zwak, dof en beschadigd haar. Het voedt de hoofdhuid met essentiële stoffen die bijdragen aan het volledig functioneren van de follikels. Het heeft ook ontstekingsremmende effecten en voorkomt jeuk en roos.

Welke vitamines bevatten shampoo 911:

  • B5 (pantotheenzuur)
  • B6 (pyridoxine)
  • E (tocoferol)
  • C (ascorbinezuur)
  • B3 (nicotinezuur)

Veel consumenten merken, naast het verbeteren van het uiterlijk van haar, ook de toegenomen groei na het gebruik van vitamineshampoo. Dit komt door een verbeterde bloedcirculatie, toevoer van de hoofdhuid met voedingsstoffen en zuurstof.

Wat belooft de fabrikant:

  • Diepe voeding, huidoxygenatie.
  • Het oppervlak van het haar gladstrijken.
  • Afname van fragiliteit.
  • De doorsnede verkleinen.
  • Voorkom grijs haar.

Vitamine shampoo 911 is een effectieve en zeer krachtige behandeling voor beschadigd haar. En samen met de balsem doen ze echte wonderen en brengen zelfs de meest hopeloze krullen weer tot leven.

911 klisshampoo

Burdock 911-shampoo is gevuld met waardevolle biologische stoffen die te vinden zijn in kliswortels. Veel mensen zijn op de hoogte van de voordelen van deze plant voor haar.Niet zonder reden wordt klisolie beschouwd als een van de meest effectieve middelen voor het behandelen en herstellen van haar. In tegenstelling tot olie is shampoo gemakkelijker te gebruiken en kunt u de noodzakelijke procedure combineren met een nuttige.

Naast klis, bevat shampoo extracten:

  • avocado
  • Hooglander
  • Chinese lavage
  • abrikoos
  • rosmarijn
  • Oranjebloesem
  • paardestaart

De samenstelling van klisshampoo is erg rijk, dus als er intolerantie is voor ingrediënten, is het beter om af te zien van het gebruik ervan. Of doe een gevoeligheidstest.

Wat belooft de fabrikant:

  • Voeding van de hoofdhuid en wortels.
  • Stimuleer celvernieuwing.
  • Verhoogde elasticiteit.
  • Verminder fragiliteit.
  • Versnelling van de haargroei.

Ook in de lijn is er een voedende masker-balsem, die wordt aanbevolen om te gebruiken na het gebruik van shampoo. Het transformeert ogenblikkelijk het uiterlijk van haar, maakt het glanzend en levend.

911 Zinc Shampoo

911 Zinc Shampoo, samen met teer, is een effectieve behandeling voor roos. Het is ideaal voor problematische hoofdhuid, die wordt gekenmerkt door het vaak voorkomen van roos, jeuk, peeling en irritatie.

Indicaties voor gebruik van zinkshampoo:

  • Psoriasis van de hoofdhuid
  • Roos, Peeling
  • Seborrhea van verschillende typen
  • Gevoelige en problematische hoofdhuid

Zink shampoo met regelmatig gebruik herstelt de optimale water-vet balans van de hoofdhuid, verhoogt de weerstand tegen ziekten.

Wat belooft de fabrikant:

  • Haarbehandeling.
  • Normalisatie van de talgklieren.
  • Bescherming tegen pathogene microflora.
  • Verwijdering van roodheid en irritatie.

De eigenaardigheid van de zinkshampoo is dat hij heel zacht is en in tegenstelling tot teer het probleem zachtjes aanpakt zonder de beschermende laag haar te beschadigen.

Afgaande op de vele positieve beoordelingen, leven 911 shampoos echt hun naam eer aan en kunnen ze snel helpen. Naast de prijs zijn ze op geen enkele wijze inferieur aan andere therapeutische, duurdere middelen.

Shampoo 911 "Zinc"

Zoek in de apotheek en koop Shampoo 911 "Zinc" van 0,01 Р

Shampoo 911 "Zink" -instructie

Ontworpen voor dagelijkse haarverzorging. Milde detergent-ingrediënten reinigen het haar zacht zonder de natuurlijke beschermende barrière te doorbreken, waardoor het uiterlijk van een droge huid wordt overwonnen. De shampoo handhaaft de lipide balans van de huid en het haar. Hypoallergeen, geschikt voor gevoelige hoofdhuid.

Raadpleeg een arts voor gebruik.

Voor alle soorten haar, met psoriasis van de hoofdhuid, seborrhea, overvloedige roos.

Individuele intolerantie voor de componenten van het product.

911 Onion Shampoo

Onion-shampooserie "911": beoordelingen en voordelen

De keuze van een cosmetisch product voor vrouwen is van groot belang. Shampoo is geen uitzondering. Een van de meest voorkomende lijnen van haarverzorgingsproducten kan de TVINS Tech-serie worden genoemd, waarvan de productbeschrijving een gedetailleerde overweging verdient. Lees beoordelingen aan het einde van het artikel en deel uw indrukken.

Shampoos worden in dit artikel gepresenteerd:;

  1. Met brandnetel;
  2. teer;
  3. Sebiporoks;
  4. klit;
  5. vitamine;
  6. neutraal;
  7. Zink.

Het maakt niet uit hoe leuk, uien en schoonheid samen kunnen zijn, uien kunnen niet alleen verbazen over hun geur, maar ook over hun heilzame eigenschappen.

Ui-shampoo en -meisje

Shampoo-ui 911 voor haaruitval

De leider in retentie van verkooptrots is ongetwijfeld "Onion shampoo 911 voor roos". Recensies van dit wasmiddel bevestigen de doeltreffendheid ervan. Op het eerste gezicht komt onopvallende verpakking niet overeen met de rijkste samenstelling van ingrediënten.

Bijzonder effectieve shampoo-ui "911" tegen haaruitval. Beoordelingen van vrouwen die hun effectiviteit op zichzelf hebben geprobeerd, geven aan dat het haar na elk gebruik gewoon onherkenbaar wordt. Het resultaat van het systematische gebruik van deze cosmetica is volledig in overeenstemming met wat fabrikanten beloven: stevige haarzakjes worden letterlijk in 2-3 gebruik.

Shampoo "911" ui met rode peper

Veel vrouwen slaagden erin om de hoeveelheid haar te redden door het gebruik van een hulpmiddel als uishampoo "911" met rode peper. Beoordelingen van de eerlijke seks over hem zijn een betrouwbare aanvulling op het bewijs van de effectiviteit ervan. Het is mogelijk om de structuur van de krullen te herstellen en de hoofdhuid te hydrateren door het haar regelmatig te wassen met dit specifieke reinigingsmiddel.

911 uionshampoo met rode peper

Shampoo 911 ui met brandnetel

Niet minder populair bij meisjes wordt overwogen en shampoo "911" ui met brandnetel. Beoordelingen ervan zijn meestal positief, maar mensen die vatbaar zijn voor allergische reacties moeten voorzichtig zijn om het te gebruiken.

911 shampoo-ui met brandnetel

Teer shampoo 911

De teershampoo "911" is begiftigd met een ander doel, waarvan de besprekingen speciale aandacht verdienen. Vrouwen gebruiken in de meeste gevallen dit middel voor antischimmel- en ontstekingsremmende therapie van de hoofdhuidepidermis. En wat te doen is droog haar?

Antipruritische werking, die dit geneesmiddel heeft, lijkt in veel opzichten op het effect van een ander product "911". Shampoo "Sebopyrox" roos (beoordelingen van de bovenstaande producten suggereren dat het een van de beste onder haarverzorgingsproducten is) verlicht ook irritatie van de hoofdhuid, bevordert de genezing van krassen, versterkt het haar en voorkomt haaruitval.

Teer shampoo 911

Shampoo "Sebiporox 911

Bovendien wordt shampoo "Sebiporox 911" van roos, waarvan beoordelingen helpen om goede resultaten te bereiken, niet alleen in de strijd tegen roos, gekenmerkt door het vermogen om de vochtbalans van de huid te herstellen, waardoor de weerstand van de hoofdhuidepidermis voor verschillende dermatologische aandoeningen wordt verhoogd. Hier schreven we over therapeutische roosshampoos in de apotheek.

Stabilisatie van de talgklieren en bescherming tegen ziekteverwekkers is een uitdaging voor vrouwen die 911 roos shampoo hebben gekozen. Reviews zeggen dat dit medicijn omgaat met irritatie en roodheid van de hoofdhuid. Voor lang haar hebben speciale zorg en accessoires nodig. We hebben hier bijvoorbeeld gekeken naar haarlussen en andere interessante haarlotions.

Trouwens, om zo'n belangrijke en onbetaalbare krullen voor elke vrouw niet te verliezen, gebruiken veel jonge dames klisshampoo "911". Van haaruitval (beoordelingen hierover laten ons toe om een ​​vrij hoge waardering van deze tool te geven) bewaar de componenten, die gevuld is met de samenstelling ervan. Het is bekend dat voor de behandeling en het herstel van strengen het gebruik van klisolie een van de beste natuurlijke manieren is. Haircut voor medium haar geeft het volume - dit is het geheim van het succes van vrouwen met een medium haar.

Burdock shampoo 911 voor haaruitval

Ether wordt beschouwd als een nuttige tool voor haar, maar bij het aanbrengen van het haar is veel handiger shampoo "911" klit. Reviews zeggen dat het zonder al te veel moeite van zo'n tool is weggewassen, want behalve klisolie bevat het extracten:

  • avocado;
  • lavas;
  • abrikoos;
  • rozemarijn;
  • oranje bloeiwijzen;
  • paardestaart.

Volgens gebruikers kan zo'n boeket compositie ongemak op het hoofd veroorzaken, dus wordt het aangeraden om het op een klein deel van de huid te proberen om er zeker van te zijn dat het bij u past. Klis olie wordt beschouwd als een van de meest heilzame voor het haar en draagt ​​bij aan hun versterking en herstel.

911 klisshampoo

911 vitamineshampoo

Het gebruik van deze shampoo heeft geen speciaal medisch recept nodig, maar het gebruik ervan moet met de grootste omzichtigheid worden benaderd, nadat een allergische gevoeligheidstest op de componenten is uitgevoerd. Een absoluut veilig product tegen allergisch gebruik kan "911 vitamineshampoo" worden genoemd. Recensies bevestigen dat deze haarreiniger onder deze cosmetische lijn het meest veelzijdig is.

911 vitamineshampoo

911 shampoo neutraal

Evenals shampoo "911 neutraal", beoordelingen waarvan op geen enkele manier inferieur aan eerdere cosmetische producten, geweldig voor zwakke en saaie krullen. Het positieve effect van dergelijke geneesmiddelen is om de opperhuid van het hoofd te verzadigen met voedingsstoffen, zuurstof, wat bijdraagt ​​aan de normale werking van de haarzakjes. Bovendien merken veel vrouwen op dat na langdurig gebruik het uiterlijk van het kapsel aanzienlijk verbetert en het haar snel begint te groeien.

911 shampoo neutraal

911 Zinc Shampoo

Naast dit medicijn is het ook mogelijk om het haar te helpen herstellen, grijze haren te voorkomen, hun broosheid en dwarsdoorsnede te verminderen en 911 zinkshampoo is ook geschikt. Reviews getuigen van het gladmaken van het oppervlak van de krullen, wat zorgt voor een helder en gezond uiterlijk.

In het belang van video-reclame voor uienshampoo van 911

Deel uw opmerkingen over uienshampoo in de commentaren en niet alleen daarover. We zijn tenslotte op zoek naar informatie over iets op het netwerk en soms vinden we alleen negatieve recensies, omdat positief niemand schrijft. Deel uw positieve ervaringen met het gebruik van shampoos, stel de auteurs vragen - we zullen proberen de situatie samen te begrijpen.

Haar Forum.com

haaruitval behandeling

  • Lijst met forums
  • Verander lettergrootte
  • Voor afdrukken
  • FAQ
  • galerij
  • registratie
  • Log in

Welke shampoo is beter?

Re: Welke shampoo is beter?

Maximus 15 augustus 2012, 14:45 uur

Re: Welke shampoo is beter?

Anya 16 aug. 2012, 23:35 uur

Re: Welke shampoo is beter?

Martinka 04 feb 2013 14:54 uur

Re: Welke shampoo is beter?

anna1569 17 februari 2013, 10:53

Re: Welke shampoo is beter?

weiss 25 maart 2013 13:31 uur

Re: Welke shampoo is beter?

net 20 april 2013 12:34

Re: Welke shampoo is beter?

Teruglopend op 21 april 2013 05:31

Re: Welke shampoo is beter?

weiss 21 april 2013 12:42

Re: Welke shampoo is beter?

Da_Budet_Hair! 22 april 2013 04:00 uur

Re: Welke shampoo is beter?

weiss 22 april 2013 8:26 uur

Re: Welke shampoo is beter?

Tsarkov_Evgeny 22 april 2013, 13:06

50 mg)
houweel 1 keer per dag (4 uur) (

50 mg) versus 15% glycerine 1 keer per dag (8 uur) (

150 mg)
houweel 2 keer per dag (2 * 4 uur) (100 mg) versus 15% glycerine 1 keer per dag (8 uur) (

150 mg)
kies 3 keer per dag (3 * 4 uur) (150 mg) versus 15% glycerine 1 keer per dag (8 uur) (

150 mg)
houweel 2 keer per dag (2 * 4 uur) (100 mg) versus 15% ppg 2 keer per dag ((1 tot 2) * 2 uur) (

100 mg)
pikhouweel vloeistof PPG (4 uur) 50 mg of een alternatief voor fDA goedgekeurd vs houweelschuim (PPG) (of alt) of een alternatief voor rogaine glycerine (1 uur) 50 mg, hoewel het twijfelachtig is, omdat het effect beter zou zijn dan 15%
PS. 15% PPG (5% azelainka + broodjes)

1000r en hoger http://minoxidilmax.com/products.php
15% glycerine (+ verhoogde hoeveelheid broodjes)

700r en hoger http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% PPG (zonder broodjes) door fda goedgekeurde schuim (niet meer dan 1 uur drogen) / vloeistof 145-200 p en meer http://monsterhotdeals.com/ en anderen ebay.com
PS2. 15% glycerine eenmaal daags (8 uur) (

150 mg) - meer dan 2 keer in het algemeen is niet mogelijk, omdat wandelen de hele dag in kleverige olie + lastig is om aan te brengen (met een lange haarsnit) + haar uitstrijkt.
PS2. Over het schuim gelezen dat 5% 1 ml vervoer op welk gebied ik niet meer weet (op een buitenlands forum (zoals mijn favoriete hairlosstalk), en geen wetenschappelijk onderzoek door een niet-nieuwe gebruiker werd geschreven) per uur, dat is 13,89 mcg tegelijk. In theorie zou het effect in ieder geval, beter dan 15%, moeten zijn met PPG, maar ik heb eigenlijk niets positiefs gehoord. Hier lijkt het geval in zijn moeilijke toepassing bij het scheren niet onder nul te staan.
PS3. Schuim op de kale plekken die ik 's morgens wil proberen, het helse mengsel zal zijn.

Shampoo 911 "Onion" - beoordelingen

Negatieve beoordelingen

Nadelen: veroorzaakt roos, vloeistof en oneconomisch

Tegen de achtergrond van de avitaminosis in de lente, werd besloten ui-shampoo te kopen bij 911. De aankoop bij de apotheek kostte 120 roebel voor 150 ml. Geteste week. Geur - geen ui, normaal, aangenaam, zoals een gewone shampoo. De consistentie is vloeibaar. Oneconomisch. Schuimen worden ook goed afgewassen. Na gebruik is het haar niet volumineus, enigszins droog. Ik ben ermee gestopt. nadat het fijne roos was gebleken. Een paar maanden gingen voorbij en besloten om het opnieuw te proberen, maar na het wassen van het haar verscheen weer roos. Het resultaat is of deze shampoo uitvalt en niet wist, maar roos is absoluut.

huid jeukt, vermindert haaruitval niet, droogt haar, roos verschijnt, haar raakt verward

Goede dag)

Na het lezen van reviews besloten om te kopen in een apotheek, deze ui shampoo voor haaruitval en kaalheid. Het was goedkoop 115 roebel.

Ik heb zulke problemen met haar: overmatig verlies en het ogenblikkelijke uiterlijk van roos, (het verschijnt onmiddellijk of aan het einde van de week) als de shampoo niet past.

Mijn haar is een keer per week. Reinheid wordt voor een lange tijd bewaard, 5-6 dagen (opnieuw, mits de shampoo geschikt is).

Nu zal ik vertellen over shampoo.

De shampoo heeft een waterige doorschijnende consistentie, zelfs met een kleine hoeveelheid die het goed schuimt, is vrij economisch. De geur is aangenaam, het ruikt naar medicinale tinctuur, de geur van uien is helemaal niet voelbaar. Op deze professionals eindigde.

Tijdens het wassen kreeg ik veel haar uit vorm, die hoeveelheid was er niet eerder, zelfs wanneer ik het was met gewone shampoos zonder de functie "van vallen".

Na het drogen begon het haar op stro te lijken, een soort van droog en levenloos. Hoewel het ook de verdienste kan zijn van het balsemasker van de "Clean Line".

En de eerste twee dagen, tijdens het kammen, begon een grotere hoeveelheid haar uit te vallen dan voor het gebruik van de shampoo.

De vraag is welke plaats het is om uit te vallen? In mijn geval heeft hij de situatie alleen maar verergerd.

Zelfs na dit shampoo haar wordt het snel vies. Het haar zag er ongeveer 2 dagen schoon uit, daarna vervaagd, gezout en ze zagen eruit alsof ik ze niet langer dan een week had gewassen.

Ook op de 4e dag na het aanbrengen begon het te jeuken, wat zich ontwikkelde tot roos. Ik dacht: misschien is dit effect niet gewend? Nieuwe shampoo en zo.

Dat was het niet, ik besloot het te herhalen.

Het resultaat was nog erger. Absoluut dezelfde foto met haarverlies, droogheid, vervuiling van het haar, maar met jeuk en roos was de horror recht. Er was op de derde dag ernstige jeuk aan de bovenkant van het hoofd, er verscheen roos en nog veel meer. Langs de haarlijn verscheen roodheid op verschillende plaatsen en jeuk. Het voelde als een allergie.

Hier is een treurig resultaat (

Voor mij bestaat deze shampoo helaas uit een aantal nadelen en ik hoopte zo dat dit mijn probleem zou helpen oplossen.

Ik kan niet begrijpen of ik allergisch ben voor een of andere component van farmaceutische shampoos, of ik hou niet van deze shampoo in het algemeen. En de vorige onsuccesvolle apotheekshampoo was deze: "Floresan brandnetel en hop". De effecten zijn zeer vergelijkbaar. Na deze shampoos wil je geen shampoos meer kopen bij de apotheek.

bijna geen geur

hoge consumptie, haar verward., duur voor zo'n volume, een klein flesje, roos kan verschijnen, vermindert haaruitval niet, wast niet goed

Op het werk werd ik zeer geprezen en balsem en shampoo. Ik besloot om het te proberen. Op het eerste gezicht bijt de prijs niet - voor shampoo 110p in de dichtstbijzijnde apotheek. Maar! slechts 150 ml, dat wil zeggen, de buis is zeer, zeer bescheiden.

De geur van uien in het algemeen, nee. Een soort geur gaat over neutraal, maar niet zo aangenaam. Maar recensies en fabrikanten beloven een dikke haardos, wat betekent dat het mogelijk is om de geur te ondergaan. Het eerste wat mij opviel is dat sinds 1 keer het haar niet is gewassen, het noodzakelijk is om 2 keer + te wassen om het haar van gemiddelde lengte te weken, er gaat een aanzienlijk bedrag verloren, omdat Hij heeft ook niet veel zeep.

Onmiddellijke gebruik en balsem "Onion 911", en haar haar was normaal gekamd. Maar toen was de balsem voorbij en waste ik mijn hoofd met alleen shampoo. Wat kan ik zeggen, niets bijzonders. Haar van gemiddelde kammen, superglans en zachtheid voelde ook niet.

na 2-3 wassen mijn man en ik had roos. oké, we besloten het nog een paar keer te gebruiken, plotseling was de huid er niet aan gewend of zoiets. Maar roos groeide alleen maar, maar voegde er ook aan toe dat het haar zeer, zeer snel vies begon te worden en vettig begon te worden, d.w.z. Als ik vroeger mijn haar om de dag waste, dan wordt na het gebruik van deze shampoo het haar dat 's morgens wordt gewassen' s avonds vettig.

Het meest hinderlijke ding bleek te zijn dat toen ik het verwijderde, ik bijna elke dag nog drie weken moest wassen, waarna het effect geleidelijk overging. Hetzelfde gemerkt en het hele gezin.

Hoewel ik, natuurlijk, niet veel gebruikte, gedurende ongeveer een maand, maar niet opmerkte dat het haar op z'n minst wat minder begon te kruipen of een nieuw groeide.

Over het algemeen kan iemand het misschien doen, maar mijn familie paste niet, en gezien de prijs ervan is het dubbel beledigend. Keerde terug naar de goede oude Agafiya voor 85r voor 350ml.

Waarschijnlijk, rekening houdend met veel goede recensies, shampoo als een loterij - welke is perfect en wie zal schade toebrengen

vies haar op de tweede dag, veroorzaakte jeuk, een klein pakje, haar begon eruit te vallen, een onaangename geur

Zoals alle meisjes droom ik natuurlijk van mooi haar. Ik neem de vragen van zorgproducten serieus.

Ik zag deze shampoo in de apotheek. Welnu, ik denk dat we, eenmaal de apotheek, en zelfs vitamine, moeten nemen!

De kosten per pakket zijn relatief klein: 123r. Maar de verpakking is kleiner in vergelijking met winkelshampoos. Bovendien worden zowel shampoo als balsem goed geconsumeerd, niet erg economisch. Nou, dit spul, als alleen de tool goed was. En het is, afgaande op de beschrijving, gewoon vol met vitamines

Gebruik. Shampoo transparante kleur. De geur laat veel te wensen over. De consistentie is vloeibaar.

Ik was mijn hoofd 2 keer met shampoo: vuil, vet, stylingproducten worden voor het eerst weggespoeld en shampoo toont voor de tweede keer zijn heilzame eigenschappen. Dit geldt voor alle shampoos, niet alleen dit. Was je haar dus goed. Wanneer je voor het eerst zeept, gedraagt ​​onze Vitamine shampoo zich niet zo goed: je haar wordt niet voldoende gewassen, het schuimt niet goed, daarom moet je het behoorlijk uitknijpen. De tweede keer spoelt het de resten van vervuiling en schuimen weg, om een ​​of andere reden veel beter. Na het wassen is het haar strak, erg verward.

Effect. Ik merkte geen superglans, vochtinbrengende, verzachtende en slechts enkele veranderingen in de richting van verbetering na het aanbrengen van deze shampoos en balsems. Maar na de eerste toepassing merkte ik dat mijn hoofd begon te jeuken. Ik besloot niet te stoppen met gebruiken, plotseling zullen miraculeuze eigenschappen niet onmiddellijk verschijnen. Maar bij elk gebruik mijn hoofd harder jeuken, mijn haar begon snel dikker te worden en verliet mijn licht hoofd. Ja, niet wat ik van de apotheekshampoo verwachtte, oh, niet dat.

Er is niets meer dan één sterretje om te plaatsen: het ruikt slecht, het wast slecht, het schuimt slecht, en zelfs na het aanbrengen van de balsem van dezelfde serie, is het haar hard en kamt het niet goed. Het veroorzaakt ook jeuk en haaruitval. Hier is zo'n apotheekshampoo.

betaalbare

niet-duidelijke effectiviteit, slecht schuimen, eigenaardige geur

Bezorgd over het probleem van haaruitval en het herstel van bestaande, besloot ik om op een complexe manier te handelen. Er was een kwestie van shampooselectie. In de apotheek zag ik een vitamine,

waarvan de effectiviteit is bevestigd door het Central Clinical Hospital van de Russian Academy of Sciences En de prijs is goed. In de samenstelling - vitamines B3, B5, B6, E en C. Gezondheid, en zelfs terugkeert glans en een gezonde uitstraling. Tegelijkertijd verworven en balsem. Maar het was teleurstellend. Voor het wassen van het haar is behoorlijk veel shampoo nodig. Maar dit is niet zo erg. Al in het proces van wassen, is er geen lichtheid of zachtheid toegevoegd. Het gevoel dat het haar lichtjes is behandeld met schuurpapier. Niet geholpen en airconditioning.

Op het einde - shampoo zoals shampoo. Iets vermindert, maar voegt zeker niets toe. Noch de beloofde glans, noch het gezonde uiterlijk werd toegevoegd. Na het wassen was kammen (tot aan de schouderbladen) nogal moeilijk. Over het algemeen raad ik u aan om iets anders te proberen. En als u een hulpmiddel met vitamines nodig heeft, is het beter om toe te voegen aan het masker en / of olie. Bovendien is de belichtingstijd langer en doordringen de "bruikbaarheid" zelf het haar zonder enige synthetische toevoegingen.

Ik loste mijn belangrijkste taak in het versterken van haar niet op - het effect was nul;

Ooit had ik reviews gelezen over uienshampoo uit de 911+ -serie van de Russische fabrikant Tvins Tek. Zelfs enigszins onder de indruk van sommige van de beoordelingen. En ik heb mezelf hetzelfde gemaakt - in onze apotheken zijn er genoeg variëteiten van producten van deze lijn.

Shampoo heet "Ui". Van haaruitval en kaalheid. 911+

Klinkt veelbelovend. Hoewel ik niet kaal word, is het probleem van haaruitval voor mij in meer of mindere mate altijd relevant geweest. Niet om te zeggen dat ze elke dag sypyatsya, maar vooral na het wassen.

In eerste instantie kocht ik een fles. Dosering klein - 150 ml, verpakte shampoo in een doos.

Tijdens het gebruik besloot ik om nog een fles te kopen om het resultaat te zien, maar het is nog steeds niet genoeg 150 ml.

Dit was bijna 2 jaar geleden. Daarna bracht ik beide flessen shampoo door.

En wat is het resultaat? En alles zonder veranderingen.

Breng shampoo op het haar aan volgens de gebruiksaanwijzing, houd ongeveer 5 minuten op het hoofd.

Maar het had absoluut geen invloed op de versterking van mijn haar.

Shampoo is bijna kleurloos, transparant, gel-consistentie. Ze kneep de allerlaatste druppels uit de fles die daar op de bodem lag.

De geur is zacht, licht, gematigd aangenaam - je zult er geen uientinten horen, als plotseling iemand denkt dat hij moet ruiken met uien, maar nee.

De samenstelling bevat een uitextract, evenals een heel complex van andere plantenextracten.

Shampoo schuimt normaal, hoofd wast, maar je moet meer in zijn hand gieten, de stroom is niet erg klein.

Op basis van mijn persoonlijke ervaring, zie ik het nut niet om het aan te bevelen, omdat mijn effect nul was - ik waste mijn vuile hoofd en ik waste het. Niet meer.

Gezien de kosten voor een dergelijk volume (2 jaar geleden voor 150 ml was de prijs 150 roebel), en zijn beloften - hij is tenslotte gespecialiseerd in een serieus probleem, ik zal niet adviseren. Zoals gebruikelijk is shampoo veel te vinden voor een aangenamere prijs.

Goed spoelt oliemaskers

Droogt, wast om te piepen, kan het probleem van haaruitval niet aan

Zelfgemaakte uienmaskers zijn erg waardevol in de haarverzorging, maar niet iedereen kan deze geur weerstaan, die je net zal achtervolgen). Daarom wilde ik iets soortgelijks in de apotheekreeks voor haar vinden met een milder aroma. Na het lezen van een hoop loftuitingen over 911 Onion Shampoo tegen haaruitval ging ik er naar de apotheek voor.

Op de achterkant van de fles staat algemene informatie over de shampoo, de werking, de wijze van gebruik en contra-indicaties:

Het eerste dat opvalt, is de frisse geur van shampoo, zonder een vleugje uien. Substantie van transparante kleur, gemiddelde dichtheid. Het is goed gewassen, vormt een dicht schuim.

Het haar wassen tot het piept, ik hou niet van een soortgelijk effect, en als je geen balsem / masker gebruikt voor de lengte van het haar, dan droogt de shampoo ze meedogenloos uit. Hoewel de fabrikant belooft dat "de natuurlijke extracten die erin zitten aanvullende voeding bieden, droogheid verlichten, haarbreuk voorkomen. De shampoo biedt zachte reiniging zonder het natuurlijke evenwicht te verstoren, geeft het haar een gezonde glans." Maar hier is het heel goed om oliemaskers af te wassen met deze shampoo! Ik merkte geen versterking van het haar, ze vallen eruit in hetzelfde volume als voorheen met uiensapshampoo! Het wonder is niet gebeurd. Roos shampoo niet veroorzaakt, en bedankt daarvoor)

Samen met deze shampoo gebruikte ik Bielita Dr.Hair care Anti-Hair Loss Serum om maximale resultaten te bereiken, wat helaas ook een fopspeen bleek te zijn.

Maar vergeet niet dat dit allemaal individueel is en het feit dat de een niet past, de ander een goed resultaat geeft! Bedankt voor je aandacht)

goedkoop, het haar wordt glad, volgzaam, glanzend

allemaal gekleurd met chemie

Nu begon ik mijn haar beter te controleren en te verzorgen, huid, ik probeer de conditie van mijn haar te verbeteren, het te behandelen, mijn huid te reinigen. Ik ben meer geneigd tot natuurlijke producten met natuurlijke composities, die niet alleen niet schadelijk zijn, maar ook het haar ten goede komen.

Deze shampoo is omdat het als medicinaal wordt beschouwd (althans het wordt als zo beschouwd en het werd geprezen.) Ik kocht het, ik was blij dat ik iets natuurlijks had gevonden, maar helaas, het bleek niet te kloppen.

De shampoo zelf bevindt zich in een plastic fles, er is een samenvatting aan vastgemaakt en op de fles staat de toepassing, de samenstelling is geschreven. Volume 150ml.

Transparante kleur, vloeibare consistentie.

Op het eerste gezicht is alles goed: na het wassen met deze shampoo wordt het haar zeer volgzaam (ondanks het feit dat mijn krullen erg sterk zijn en het moeilijk is om ze zelfs te kammen!) ruig alsof, niet slepen!

Alles is in orde, maar er is één MAAR! Heel belangrijk MAAR! Namelijk de samenstelling van de shampoo! Het heeft laurylsulfaat! En dit is zo'n schadelijk ingrediënt voor shampoo! En veel andere chemie (nu kan ik helaas niet alle componenten vermelden).

En deze shampoo wordt medicinaal genoemd! Maar wat is het medicinaal, als er zoveel chemie in zit ?! Meer kwaad dan goed van hem! Ik wil het niet meer aan en ik raad deze shampoo aan niemand aan!

Ik behandel die 2%, ik vond niets speciaals voor positief haar. Ik had een brandnetel.

Neutrale beoordelingen

Voordelen: beschikbaar, versterkt de wortels met een klein verlies, de prijs is economisch en gemakkelijk te gebruiken, effectief

Nadelen: verhoogt hoofdroos

Goede dag!

Ik wil je vertellen over shampoo van haaruitval en alopecia 911. Ik kocht het bij een apotheek voor meer dan 100 roebel. Ik heb een halve fles geëindigd en weigerde dit product te gebruiken. En dit is waarom: als je roos hebt, is het beter om deze shampoo helemaal niet te kopen. Omdat roos drie DRIE KEER MEER WORDT, en de hoofdhuid erg veel jeukt, gebeurde het zelfs dat ik het in bloed had gekamd. Voor het eerst kocht ik deze shampoo tegen roos, terwijl ik alles leuk vind.

Wat betreft het resultaat dat met dit middel is beloofd, is het dat wel. Haar valt er echt minder uit.

Van de voordelen kan ik lage kosten, efficiëntie, beschikbaarheid (beschikbaar bij elke apotheek), een handige fles, een aangenaam aroma van kruiden (en geen uien!) Onderscheiden.

Er is maar één minpuntje, maar hij was het die me deed stoppen met het gebruik van shampoo 911. Dit is een enorme toename van roos.

Zou ik deze oplossing aan u aanbevelen? Als u geen roos heeft, dan JA! Ik adviseer zonder falen. Maar als je roos hebt, NEE dan. Gebruik helemaal niet!

Denk voor jezelf, beslis voor jezelf.

natuurlijke plantenextracten in de compositie

hoog verbruik, slecht gewassen

Ik heb het gekocht omdat het "Ui" is. Gewoon niet ironisch gniffelen - ik weet dat natuurlijk uiensap erin minder is dan dat een kat huilde, maar.. wat als. tenminste uitpakken, kan eten?. Uien zijn tenslotte de meest effectieve remedie tegen kaalheid en haargroei. En omdat vers uiensap niet altijd gemakkelijk te gebruiken is vanwege de corrosieve geur, moet shampoo met de naam "Ui" erg nuttig zijn. Nou ja, althans voor zelf-suggestie. Was je hoofd en stel je voor dat je uiensap wrijft.)))

Dus, maak kennis met mijn "fu", omdat noch de shampoo, noch de naam of zelf-suggestie mij hielp (blijkbaar ben ik geen paranormaal begaafd persoon)

  • Shampoo maakt het haar heel dun en als het niet dik is, wat logisch is (mensen met zeldzaam haar gebruiken shampoo van haaruitval en alopecia), dan is het na het wassen een ramp. Gladde kop en dunne ijspegels in plaats van haar! Je kijkt in de spiegel en bijna weent. Wat heb je gedaan, Chipollino? Misschien komt dit door klisolie in de compositie.
  • Verhoogt vettig haar. Nogmaals, waarschijnlijk vanwege de oliën in de compositie. Tegen het einde van de volgende dag, haar eerlijk gezegd vettig. Je moet waarschijnlijk elke dag je haar wassen met deze shampoo, bovendien is de fles klein - 150 ml, en deze ui kost 200 roebel.
  • Slecht schuimen, dus het verbruikt snel (wat nogal een pluspunt is voor mij, ik wilde echt dat het snel zou eindigen))
  • Het aroma is nooit ui, gemiddelde voorzieningen.
  • De kleur is transparant, er kan een lichte geelachtige tint zijn, als je goed kijkt.

Mijn haar heeft geen vrienden gemaakt met deze Chipollino. Waarschijnlijk omdat hij zo verrijkt is met oliën, meer geschikt voor mensen met droog haar.

Ruik, klit olie.

Lost haaruitval niet volledig op, haar is moeilijk te kammen.

Ik hoorde over de shampoo 911+ "Ui" van de positieve recensies van mijn vrienden, omdat ik lange tijd niet kan ontdoen van haaruitval, besloot ik het te proberen. Ik kocht het bij de apotheek, het kostte ongeveer 120 roebel. In een fles van 150 ml. Ze was bang dat haar haar naar uien zou ruiken, maar naar het bleek waren er niet eens ruikende uien daar, de geur is best aangenaam, het geeft wat kruiden af, ik denk dat het komt door de klisolie die in deze shampoo aanwezig is.

De kleur van de shampoo is bijna transparant met een licht gelige tint. Het schuimt middelmatig, het is goed uitgewassen, het haar nadat het goed ruikt, maar het is erg moeilijk om het te kammen, het gevoel van stro op het hoofd, daarom is het, samen met het, beter om ui balsem van deze fabrikant te gebruiken, het bestaat.

Nou, ongeveer het belangrijkste, na 2 maanden gebruik, verminderde het verlies van mijn haar geleidelijk met ongeveer 50% en niets meer, maar ik zou graag een remedie willen vinden die me volledig van dit probleem zal verlossen, daarom zal ik deze shampoo niet aanbevelen, omdat hij slechts de helft van zijn hoofdtaak had behaald.

Zacht haar, opvallende glans.

Goede dag.

Ik herinner me dat vreselijk haar viel, na het lezen van recensies over al deze uienshampoos, besloot ik om te proberen, oh, wat ik toen pas niet heb geprobeerd. Dus ik kocht voor 120 roebel deze shampoo bij de apotheek. Ik besloot mijn haar te wassen, de shampoo stonk niet en het haar ook niet, ze werden zachter en langer schoon gehouden. Schuim goed en afgewassen gemakkelijk. Maar je weet van haaruitval, helaas heeft deze shampoo niet geholpen en ik heb het zelfs helemaal gewassen en nog steeds geen resultaat. Maar merkbaar is het haar nadat het zijdeachtig is en een beetje glans verscheen.

Over het algemeen benaderde hij me op een andere manier, maar hielp niet met haaruitval.

Positieve beoordelingen

Ik gebruik deze shampoo nu ongeveer een jaar, ik kan zeggen dat ik blij ben met het effect op mijn haar. Geen onaangename momenten, na het wassen van het hoofd komt niet voor, het haar is gezond en glanzend. Het schuimt zeer goed, een beetje aangename geur wordt verbruikt. Op dit moment ga ik het niet veranderen.

Ik gebruik vaak Uienbalsem 911, koop het voor dezelfde uienshampoo. De kwaliteit van de gereedschappen is uitstekend, ze vullen elkaar goed aan. Shampoo is geweldig om het haar te wassen en de balsem hydrateert, voedt en voedt ze. Als resultaat is na het wassen het haar licht, luchtig, zijdeachtig, er is geen droogheid en brosheid. Maar als ik het regelmatig langer dan een maand gebruik, verdwijnen alle haarproblemen.

Haar is erg ondeugend met een gebrek aan vitaminen, ik voel het in de lente, het haar begint sterk, droog en broos te vallen, en dan word ik gered door klisolie en uienshampoo 911, op de kap van uien. Het voedt en herstelt beschadigde en slapende bollen, maakt het haar glanst, breekt weg en het haar begint minder uit te vallen in een maand.

Uionshampoo is slechts een redding voor mijn droge en broze haar. Na de winter had het haar totaal moeite, dus besloot ik, op advies van een vriend, om Onion Shampoo 911 te kopen. In een maand van gebruik was ik in staat om mijn haar volledig te herstellen en in goede staat te brengen. Goedkope shampoo en cool.

Ik kocht ui-shampoo voor mijn moeder en toen besloot ik het zelf te proberen, en ik vond het resultaat goed. Vooral omdat deze 911-serie veel andere shampoos en balsems heeft. Ik ben helemaal tevreden met de kwaliteit van Twins Tac-producten en de prijs is goed, het is jammer dat zo een klein volume kan worden gedaan en er nog meer kan worden gedaan.

Ik gebruik ui-shampoo 911 van haaruitval bijna een maand. Van goedkope shampoos, het is vrij effectief, herstelt beschadigde bollen, voedt het haar, geeft het glans en elasticiteit. Het schuimt een beetje, maar het is geen probleem, het ruikt niet. voor mij is het belangrijkste dat haaruitval is afgenomen

Ik gebruik shampoo periodiek. En zeer tevreden met het resultaat. De man begon zelfs te wassen. Haar valt meer uit dan normaal. Ik zal zeggen dat pas na een maand gebruik het resultaat merkbaar is. Haar valt er minder uit. Glans en elasticiteit verschijnen.

Shampoo gebruikt, was tevreden. Na de geboorte viel het haar sterk uit. Natuurlijk heb ik ook vitamines toegevoegd aan de was, in het complex vond ik het effect goed. Mijn vrienden en ik was, hoorden geen klachten. Het wordt goed afgewassen, schuimt een beetje en ruikt niet naar uien, waar velen bang voor zijn.

Ik vond de uienhampoo 911 leuk om te kalken. Haarglans is groter geworden. Het is goed afgewassen, heeft geen uiengeur. Ik gebruik bijna een maand

natuurlijke plantenextracten in samenstelling, normale prijs, droogt niet veel, vermindert haaruitval, reinigt goed

een klein flesje, geen groot volume, het is slecht gewassen

Goede dag, beste lezers! Vandaag wil ik met u een bespreking van de aankoop en gebruik op persoonlijke ervaring van shampoo "911 Onion" tegen haaruitval en kaalheid. Onlangs, zoals voorgeschreven door de behandelend arts, moest ik een kuur met hormonale medicijnen drinken, en veel mensen weten uit de eerste hand dat na zo'n behandeling het haar begint uit te vallen. Nadat ik een beetje op het internet had gezocht, kwam ik deze shampoo tegen. De meisjes schreven dat ze het zelfs na de bevalling gebruikten en de fall-out stopte. Het werd erg interessant voor mij en na het werk ging ik naar de apotheek en kocht dit product. Het is niet zo duur, 156 roebel voor een klein flesje.

Het product wordt verkocht in een kartonnen doos, maar haar man gooide het meteen weg en kon daarom niet worden gefotografeerd. Voor gebruik lees ik de instructies aandachtig, die er veelbelovend uitzien.

De shampoo heeft een aangenaam aroma, eerder van plantaardige oorsprong (kruiden), eerder dan chemisch. Shampoo transparant met een licht gelige tint. Het wast niet zo goed, en vanaf de eerste keer begreep ik niet of ik shampoo op mijn haar aanbracht of niet. Om een ​​goed resultaat te bereiken, wordt aanbevolen om het product gedurende 3 minuten op het haar te houden. Wat ik deed. Uit het haar gewassen perfect en zonder residu.

De nadelen kunnen alleen worden toegeschreven aan het feit dat je je haar elke dag moet wassen. Het hoofd wordt te snel olieachtig.

Conclusie: na het aanbrengen van deze shampoo stopte mijn haar met stromen, ze kregen een natuurlijke glans.

Ik zou deze shampoo adviseren.

natuurlijke plantenextracten in samenstelling, goedkoop, vermindert haaruitval

Hallo Om te beginnen ben ik een vent en viel mijn haar uit. Ik ben pas 22 jaar oud, en zoals veel van de jongens zou ik in de toekomst geen haar meer willen verliezen op mijn hoofd. Omdat ik besloot de actie niet uit te stellen, ging ik naar de apotheek in de hoop een soort van remedie te krijgen en zag ik een vitrine met 911 shampoos. Ik voelde me meteen aangetrokken door hun hoge prijs en een grote selectie.

De eerste shampoo van dit merk die ik kocht was slechts een ui. De shampoo bleek vrij eenvoudig aan te brengen, te schuimen, wachtte drie minuten en waste weg. Indien gewenst, kunt u de procedure herhalen. Hij had ook een nogal aangename geur, die ik niet van de naam verwachtte.

Nou, wat betreft het resultaat rechtstreeks. Mijn haar werd niet weelderig, maar het verlies begon te verminderen en na ongeveer een maand stopte het bijna volledig. Nou, de conclusie is heel simpel, als je een goedkoop en effectief middel tegen haaruitval wilt kopen, neem dan gerust ui-shampoo 911.

vitamineiseert haar, betaalbaar, wasbeurten

Ervaring van gebruik:

kosten:

Op zoek naar perfectie kocht ik deze vitamineshampoo omdat de prijs redelijk was (ongeveer 120 roebel). Ik kocht het bij de apotheek, lokte inscripties in over de aanwezigheid van vitpmins (B3, B6, B5, E, C).

Het pakket is klein, licht, gemakkelijk mee te nemen op de weg of in de douche van de sportschool.

Je opent het deksel en voelt de geur van vitamine C, een lichte, onopvallende geur uit de kindertijd! De shampoo is transparant, niet erg dik, het schuimt matig, maar het wast het haar goed.

Ik vond geen speciaal effect, maar er was geen sterk ongemak, ik zou schuim sterker hebben en het zou geweldig zijn. Ik denk dat ik iets anders ga kopen.

Uitstekend resultaat bij regelmatig gebruik

Adverteer niet op tv

Na de zwangerschap begon het haar uit te vallen. Rechte bundels regenden tijdens het wassen en spoelen. Ik was bang vitamines te drinken terwijl ik borstvoeding gaf.

Onkruid brouwen en hun hoofd ermee wassen, had gewoon geen tijd om maskers te maken. En toen ging ik op een of andere manier naar de apotheek en vertelde de apotheker over mijn probleem. En zij adviseerde deze shampoo. Eerlijk gezegd geloofde ik het niet echt, maar besloot het te proberen.

Bovendien is de samenstelling zeer goed: uienextract, klisolie, enz. En de prijs is slechts 125 roebel. voor 250 ml. Over het algemeen nam ze het aan en vergiste zich niet. Na het gebruik van de eerste maand begon het haar veel minder te vallen. En na 3 maanden stopten ze helemaal. Balsem is niet nodig, omdat de shampoo erg zacht is. Nadat zijn haar goed is gekamd en veel minder verward. De geur is zeer aangenaam. Het is jammer dat het niet op tv wordt geadverteerd, velen weten het simpelweg niet.

Het ruikt lekker, het wordt gemakkelijk weggespoeld, het haar wordt niet lang vuil

Goede avond! Uienshampoo 911 werd mij geadviseerd door mijn vriendin, toen na het baren haar haar begon uit te vallen, ze er misbruik van maakte en het resultaat op het gezicht, na een loop van een maand, verscheen een nieuwe haarmollie en ze begonnen veel minder uit te vallen. In de herfst werd ik geconfronteerd met het probleem van haaruitval, besloot ik om het te proberen en de prijs paste me ook 150 roebel. Meestal zijn superfoodshampoos erg duur en zijn de effecten nul.

Het resultaat was zodanig dat echt haar minder uitviel. Voor mij is het belangrijk dat na het wassen mijn haar kraakte, dus niet alle shampoos zijn geschikt voor mij, maar na 911 shampoo kraakten ze, er verscheen een volume. Shampoo ruikt erg lekker, goed afgewassen. Haar wordt niet lang vies. Als je naar de compositie kijkt, dan zijn er natuurlijke componenten, je kunt natuurlijk niet zonder chemie doen, maar de compositie is nog steeds goed. Ik gebruik deze shampoo nu nog een jaar, heel gelukkig! Lieve meiden, ik kan het je ten zeerste aanbevelen, je zult er geen spijt van krijgen! Maar als iemand niet past, wanhoop niet, onthoud dat we allemaal anders zijn en ook de structuur van het haar! Goede nacht!

Haar valt niet uit, lage prijs

Ik gebruik de 911+ al vele jaren. Het bleek echt een reddingsdienst te zijn voor mijn dunne haar, dat ook eruit begon te vallen. Het is ook vrolijk dat deze shampoos niet alleen effectief zijn, maar ook niet duur.

Ik probeerde verschillende middelen en methoden van haaruitval, waaronder klisolie en allerlei maskers, maar ik zag echte hulp pas nadat ik deze shampoo had gekocht.

Ik hou van het effect dat optreedt bij het haar: het wordt donzig en goed gewassen. Het is geweldig dat de aankoop van deze shampoo geen speciale investeringen vereist.

Haar viel echt uit, niet zoals het eerder was. Ui-shampoos, beide alleen ui en ui met brandnetelextract, bleken bijzonder goed te zijn.

Deze brandnetel shampoo versterkt de haarzakjes zo goed dat het haar nu heel stevig wordt vastgehouden en volledig ophoudt te vallen.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Ik gebruik deze shampoo en balsem ongeveer een maand. Voordien viel het haar van maand 4 vreselijk uit. Ergens nadat de 4-5e aanbrenging van het haar begon uit te vallen tijdens het wassen 3 keer minder (na de eerste - veel is afgevallen). Nu zit alles in het normale bereik)) Dus ik ben blij om het verder te gebruiken en ik raad je aan om het te proberen)) En trouwens, het ruikt lekker.

Ik heb het geprobeerd en ik vond ui 911 erg leuk. Klopt, ik heb nettle-extract gekocht en ik kan zeggen dat mijn haar veel gezonder en sterker is geworden. Minder uitval, maar doe daarnaast niets, behalve bij het wassen met uienshampoo!)

Shampoo Neutral 911 paste perfect bij mijn haar. Ze zijn gecombineerd, vet aan de wortels, droog op de uiteinden, dus na deze shampoo zelfs dit moment veranderd, werd het niet zo uitgesproken dat de vetheid te droog was. De gespleten punten zijn bijvoorbeeld verdwenen en bij de wortels blijft het haar veel langer in normale vorm. Shampoo is ook van een goedkope firma Twins Tea, dus het bleek een plezier om het te gebruiken.

Uienshampoo veroorzaakt bij de eerste verontwaardiging, ik begreep niet hoe je het haar met uien kunt wassen. En toen een vriend uitlegde dat hij alleen met uie-extract was, maar ze helemaal niet rook, besloot ik het uit te proberen, omdat mijn haar verzorging en behandeling nodig had. Dus na anderhalve maand besefte ik dat het niet voor niets was dat mijn haar ermee was gewassen, ze stopten met vallen, werden sterker, werden dicht en levend. En inderdaad, shampoo ruikt goed en zeer effectief. Daarom adviseer ik iedereen ui shampoo 911.

Niet de eerste maand dat ik shampoos gebruik van deze firma Twins Tak, nu heb ik net Vitamin 911 shampoo gekocht, ik hou van hun kwaliteit, vooral gezien de onbelangrijke kosten. Ik koop shampoo samen met balsem om het beter te maken

kam mijn haar omdat ik het lang heb Vitamine shampoo geeft haar kracht, glans, voeding, aangename geur na het wassen, met het haar voor een lange tijd zijn er geen problemen, verloren en gespleten haarpunten. Mijn hoogste score voor dit bedrijf en zijn producten.